Сб, 2024-04-20, 00:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 10 » Під прибуття київського потяга у Франківську запускають новий маршрут
10:11
Під прибуття київського потяга у Франківську запускають новий маршрут

Комунальний автобусний маршрут №55 "с. Крихівці – АС-2" вийде на маршрут вже завтра, 11 березня. Про переваги нового маршруту №55 розповіли в КП "Електроавтотранс".

Так, у пікові години в робочі дні там курсуватимуть 10 низькопідлогових автобусів великого класу.

Вартість проїзду становитиме 4 грн. Перевезення пільгових категорій населення здійснюватиметься без обмежень та безоплатно за наявності дійсного пільгового посвідчення та "Карти іванофранківця". Для учнів необхідний дійсний учнівський квиток.

"Цього разу із цікавинок можемо відзначити наступне. Служба організації та аналізу руху КП "Електроавтотранс" ІФ склала графіки руху цього маршруту таким чином, щоб вони синхронізувалися із розкладами прибуття більшості поїздів Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia на станцію "Івано-Франківськ", – зазначають в ЕАТ.

Наприклад, поїзд №749К "Київ – Івано-Франківськ" прибуває о 22:16. Автобус №55 від Привокзальної площі відправлятиметься о 22:25. До слова, №27 відправляється з Вокзалу на "Каскад" о 22:25, №41-К о 22:30 та 22:45; тролейбус №6 о 22:27 на "Пасічну".

"Таким чином, маємо громадський транспорт, який ще й чітко пов'язаний із прибуттям більшості поїздів. Поширте цей допис, впевнені, він буде корисним, щоб не користуватися послугами таксі зайвий раз", – закликають в "Електроавтотрансі".

Всі схеми та графіки руху на сайті, також можна завантажити на смартфони однойменний мобільний додаток.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1482 | Додав: adminA | Теги: прибуття, графік, Київ, запуск, маршрут, франківськ, Потяг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]