Сб, 2024-05-04, 07:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Вересень » 4 » Підняти настрій допоможуть ці продукти: список
00:38
Підняти настрій допоможуть ці продукти: список

"Ми — це те, що ми їмо". І справді, правильне харчування допомагає нам не тільки виглядати і почуватися добре, але й бути більш зібраними, концентрованими, ефективними. А також – справлятися з поганим настроєм та навіть депресією. Складено список продуктів, які можуть стати справжньою підтримкою для настрою.

Бразильські горіхи

У цих горіхах багато селену – мікроелемента, без якого ми стаємо дратівливими, нервовими та швидше втомлюємося. Усього три горіхи на день заповнять дефіцит селену, підтримають серце та покращать настрій.

Банани

Вітамін В6, якого дуже багато в цих фруктах, потрібні для успішного синтезування серотоніну – гормону гарного настрою. А ще в бананах багато калію, який потрібний не лише для здоров’я серця, а й для підтримки здоров’я нервових клітин.

Чорниця

Якщо ви дбаєте про своє ментальне здоров’я і займаєтеся профілактикою вікової деменції, вам не обійтися без чорниці. У цих ягодах багато антоціанів, які мають антиоксидантні та протизапальні властивості, допомагають протистояти зниженню когнітивних здібностей, покращують короткочасну пам’ять і навіть нормалізують координацію рухів.

Яйця

Ці суперкорисні продукти буквально нашпиговані вітамінами групи В, які допомагають запобігти розвитку депресії та покращують настрої. А ще в яйцях багато холіну, який необхідний для нормальної роботи мозку і особливо тих його центрів, які відповідають за короткочасну і довготривалу пам’ять.

Гречка

Гречана каша має бути обов’язково на вашому столі, якщо останнім часом ви помітили підвищення тривожності. Цинк, фосфор, магній та вітамін В, яких багато в гречці, покращують кровопостачання та прискорюють передачу імпульсів у мозкових клітинах. Тому гречка не лише знижує тривожність, а й покращує сон і навіть зменшує біль голови.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1121 | Додав: admin | Теги: настрій, продукт, підняття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]