Сб, 2024-04-20, 01:54
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Липень » 29 » Підрозділ для розвитку штучного інтелекту створить Google у Новій Зеландії п
00:11
Підрозділ для розвитку штучного інтелекту створить Google у Новій Зеландії п

нова зеландія Скільки людей налічуватиме підрозділ — не повідомляється, наразі там працюють близько 50 інженерів.

Корпорація Google створить в Новій Зеландії інженерний підрозділ для розвитку штучного інтелекту і напрацюванню рішень із захисту конфіденційності. Про це повідомляє регіональний директор Google Каролін Рейнсфорд.

Деякі інженери корпорації вже прибули до Окленда, де почала працювати "мінімально необхідна команда", яку згодом поповнюватимуть. Ця команда сприятиме проведенню деяких дослідницьких та дослідно-конструкторських робіт, що виконуються Google, і залучатиме місцеві установи, щоб поліпшувати машинне навчання.

"Google конструктивно працює з урядовими установами і впевнена, що повна команда інженерів буде зібрана до кінця року", — зазначила Каролін Рейнсфорд.

Крім того, Google інвестує в розширену хмарну інфраструктуру у відповідь на місцевий попит споживачів. Сюди входить Google Cloud Dedicated Interconnect в Окленді, який з’єднує Нову Зеландію з приватною захищеною мережею центрів обробки даних Google і гарантує, що дані клієнтів ніколи не проходять через загальнодоступний інтернет. Це дозволить наростити швидкість обробки даних в регіоні.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1374 | Додав: admin | Теги: Підрозділ, Нова Зеландія, Google, розвиток, ші | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]