Пт, 2024-04-19, 05:32
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 10 » Підвісний міст впав у Колумбії - загинули 11 людей
16:00
Підвісний міст впав у Колумбії - загинули 11 людей

 У колумбійському місті Вільявісенсіо, розташованому в центральній частині країни, впав підвісний міст. Щонайменше 11 людей загинули, ще 13 постраждали, повідомляє мексиканський портал Informador з посиланням на дані місцевої влади.

Портал передає, що НП сталася напередодні вранці, 9 січня, приблизно о 10.30 за місцевим часом у вереді (найменша адміністративно-територіальна одиниця в Колумбії) Ель Кармен. За даними Blu Radio, зруйнувався підвісний міст заввишки 10-15 метрів.

Спочатку повідомлялося про загибель семи людей. Однак пізніше кількість жертв збільшилася. Це сталося після того, як ще четверо потерпілих померли в лікарні.

"За інформацією, якою ми володіємо, загинули 11 осіб", - заявив директор державної національної служби з управління ризиками катастроф Колумбії Карлос Іван Маркес, передає NEWSru.com.

Секретар уряду міста Вільявісенсіо Ілтон Александер Гутьєррес уточнив, що серед загиблих є діти, в тому числі півторарічна дитина, що була в момент події на руках у матері. У зв'язку з трагедією в місті оголошено дводенну жалобу.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1832 | Додав: adminA | Теги: підвісний міст, впав, Колумбія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]