Чт, 2024-04-18, 02:57
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Травень » 8 » Після довгого локдауну у Греції відкривають пляжі й музеї
00:16
Після довгого локдауну у Греції відкривають пляжі й музеї

греція острів егіна Вже з 8 травня в Греції відкриють приватні пляжі, а з 14 травня для відвідувачів відкриються музеї. 15 травня в цій середземноморській країні відкривається туристичний сезон.

Влада Греції оголосила про істотне послаблення протиепідемічних обмежень. Згідно зі зробленою в п'ятницю, 7 травня, заявою представників органів охорони здоров'я Греції, вже з 8 травня в цій середземноморській країні відкриють приватні пляжі, передає агенція новин AFP.

А з 14 травня свої двері для відвідувачів відкриють музеї, тобто за день до початку офіційного туристичного сезону в Греції. Крім того, з 21 травня дозволятиметься робота літніх кінотеатрів за умови обмеженого числа глядачів, а театри запрацюють з 28 травня.

Влада Греції вже з початку квітня поступово скасовує запровадженні раніше жорсткі протиепідемічні обмеження, відкривши спочатку більшість магазинів і торговельних центрів. У квітні влада Греції також скасувала вимогу відбувати карантин для вакцинованих туристів і тих, хто має негативний тест на коронавірус. Ці послаблення стосувалися насамперед туристів з країн-членів ЄС, а також Великобританії й США.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1407 | Додав: admin | Теги: локдаун, Пляж, відкриття, музей, Греція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]