Пт, 2024-03-29, 10:58
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Квітень » 2 » Плакати з віршами Жадана будуть висіти місяць у центрі Харкова. ВИДЕО
10:08
Плакати з віршами Жадана будуть висіти місяць у центрі Харкова. ВИДЕО

Цитати з нової збірки письменника Сергія Жадана "Життя Марії" лягли в основу плакатної серії, розміщеної в центрі Харкова. Проект є частиною IX міжнародної триєнале екологічного плакату "4-й Блок", повідомили організатори.

Усього плакатів 15 - п’ятнадцять цитат із нової поетичної збірки Сергія Жадана "Життя Марії", що писалася протягом останнього року. Усі плакати виконані дизайнерами студії Grafprom: Марією Норазян, Іллею Павловим та Дарією Титаренко.

Лайтбокси з поетичними постерами висітимуть у центрі міста, на Сумській, від парку Шевченка - до перетину з вулицею Маяковського, з 1 квітня по 1 травня.

За словами дизайнерів, поет уперше побачив плакати з власними віршами уже на презентації книги, 30 березня, і залишився приємно вражений експериментом.

"Мене завжди цікавила присутність поезії в "непоетичних" місцях, власне - розширення цього самого "поетичного" простору. Я переконаний, що поезія має бути широкоприсутньою та легкодоступною. Колись Бродський пропонував класти антології поезії в готельних номерах поруч зі Святим Письмом. Як на мене - дуже мудро й цілком реально. Тому - дайош поезію замість реклами валютних кредитів!" - каже Жадан.

Нагадаємо, раніше Жадан і художник Микола Рідний презентували книгу "Сліпа пляма" про події на сході країни.

А в Києві та Славутичі пройде фотовиставка "Фукусіма. Інший погляд", присвячена пам’яті жертв землетрусу в Японії.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 11061 | Додав: abel | Теги: Плакати з віршами Жадана, висіти у Харкові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]