Сб, 2024-04-27, 03:06
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Вересень » 4 » Плани на вересень 2021 оприлюднила Національна опера України
00:44
Плани на вересень 2021 оприлюднила Національна опера України

національна опера Україна кармен Вереснева афіша Національної опери України багата на знакові події, найяскравішими з яких можна назвати бенефіси до ювілеїв Анжеліни Швачки, Вікторії Ченської та Миколи Дядюри. А ще крім різноманітного поточного репертуару з найкращих зразків світової та української класики відбудеться третій показ світової прем'єри балету "Данте".

  •     12 вересня – оперою "Кармен" Бізе свій ювілей на сцені відзначатиме одна з кращих Кармен Європи Анжеліна Швачка. До речі, це буде 200 вихід співачки в цій ролі.
  •     24 вересня – опера "Макбет" Верді з Вікторією Ченською в титульній партії. Саме таким чином провідна солістка оперної трупи театру святкуватиме свій ювілей.
  •     29 вересня – Густав Малер. Симфонія №2 "Воскресіння". Один з найулюбленіших творів головного диригента Національної опери України Миколи Дядюри. Тож не дивно, що саме його Маестро обрав для свого бенефісу, приуроченого до ювілею митця.

Також у вересневому репертуарі театру – третій показ світової прем'єри балету "Данте" (25 вересня).

Квитки і карантинні обмеження

Квитки в Національну оперу надходитимуть у продаж поступово – за два тижні до заявленої дати вистави. Певні обмеження в часі придбання квитків запроваджені виключно для того, щоб глядачі не мали проблем з перенесенням вистав або поверненням квитків.

У Національній опері під час вистав, відповідно до діючих карантинних правил, незмінними залишаються наступні вимоги – обов‘язкове дотримання глядачами маскового режиму та соціальної дистанції, а також температурний скринінг при вході. В той самий час, дарувати квіти улюбленим артистам уже дозволено.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1340 | Додав: admin | Теги: опера, україна, національна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]