Ср, 2024-04-24, 08:23
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Лютий » 10 » Платну підписку може запровадити Twitter
00:45
Платну підписку може запровадити Twitter

Twitter платна підписка Зараз більша частина доходів Twitter надходить за рахунок таргетованої реклами. Однак, за даними EMarketer, в останні роки рекламні доходи Twitter росли повільніше, ніж у конкурентів (наприклад, Facebook), а частка Twitter в світовій рекламній виручці становить всього близько 0,8%. Не може компанія розраховувати і на різкий приплив користувачів – аудиторія Twitter в США майже не зростає.

Зважаючи на ці фактори і під тиском акціонерів, команда Twitter вивчає ідею платних сервісів, включаючи підписки.

Один з варіантів – плата за ексклюзивний контент з акаунтів, на які люди підписані. Не виключено введення платної підписки на сервіс Tweetdeck (професійний інструмент для перегляду кількох стрічок в Twitter) або розширені функції – зміна зовнішнього вигляду профілю (наприклад, кольору) і скасування відправки поста.

Стягувати плату Twitter також може почати за більш якісне відео, верифікацію профілів, аналітику і повну відсутність реклами в стрічці.

За словами старшого аналітика Pivotal Research Group Майкла Левайна, якщо Twitter дійсно зібрався впровадити платну підписку, необхідний преміальний контент – це вимагатиме інвестицій. Він побоюється, що Twitter не зможе залучити достатню кількість підписників, щоб нова модель запрацювала, – навіть 10 млн платних підписників (всього у Twitter 183 млн щоденних користувачів) буде недостатньо.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1380 | Додав: admin | Теги: twitter, підписка, платна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]