Пт, 2024-04-26, 14:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 10 » PlayStation 5 для розробників з’явився на eBay
00:05
PlayStation 5 для розробників з’явився на eBay

PlayStation 5 Ще до анонса ігрової приставки по мережі гуляло зображення однієї з версій для розробників. Саме таку консоль не так давно намагалися продати на eBay невідомі.

Насправді в продаж надійшло відразу два варіанти. Перший являє собою тестовий комплект DFI-T1000AA. Він виконаний у фінальному дизайні, а значить, відрізняється від звичайної ігрової приставки тільки написом test на задній панелі.

Куди цікавіша друга модель: комплект для розробників, який давали в руки обмеженій кількості студій, щоб спростити створення і тестування ігор для нової PlayStation 5.

У якийсь момент обидві консолі виросли в ціні понад $3300, після чого керівництво eBay зняло їх з торгів. Оскільки представники аукціону від коментарів відмовилися, можна припустити, що видалення відбулося на особисте прохання Sony.

Справа в тому, що комплект для розробників не тільки має унікальний дизайн, але і може містити безліч змін в операційній системі. Для студій подібні вольності життєво необхідні, в той час як не в тих руках занадто велика відкритість може привести до небезпечних наслідків, в тому числі і до злому самої приставки.

Раніше надходили неодноразові докази існування V-подібної PlayStation 5. Ця версія схожа на автомобільний двигун і поставлялася з двома чорними контролерами DualSense.

Варто відзначити, що зазвичай eBay ставиться спокійно до того, що на платформі з’являються заборонені до продажу продукти. Наприклад, в 2016 році один з користувачів купив PlayStation 4, призначену розробникам. Зрештою він так і не зумів отримати доступ до накопичувача, а звичайні ігри приставка запускати відмовилася.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1359 | Додав: admin | Теги: розробник, PlayStation 5 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]