Сб, 2024-04-27, 07:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Листопад » 14 » По машині кожну хвилину випускатиме китайський виробник електромобілів
00:07
По машині кожну хвилину випускатиме китайський виробник електромобілів

Hengchi Китайський автомобільний гігант Evergrande Hengchi New Energy Automobile Technology збирається стати провідним гравцем на ринку автомобілів на «новій енергії». У серпні компанія представила шість моделей електромобілів Hengchi, випускати які почне в 2021 році на автоматичних лініях зі швидкістю одна машина в хвилину.

На перших виробничих базах Evergrande нещодавно почалося пробне виробництво електромобілів Hengchi. Поки що компанія побудувала два заводи: в Шанхаї і в Гуанчжоу, підприємства оснащені 2545 інтелектуальними роботами. Масове виробництво електромобілів стартує в другій половині наступного року практично без ручної праці, що дозволить довести швидкість збірки машин до одного електромобіля в хвилину.

Згодом Evergrande планує розгорнути виробництва в різних куточках світу, щоб до 2025 року досягти річної виробничої потужності близько 1 млн автомобілів в рік і 5 млн автомобілів на рік до 2035 року.

Перша хвиля моделей включає в себе електромобілі всіх основних категорій: три кроссовери, два седани і один мінівен. Всього обіцяно 14 моделей, які будуть продаватися під брендом Hengchi.

Компанія Evergrande Hengchi New Energy Automobile Technology планує стати найбільшою в сфері автомобілів на новій енергії. Інвестиції у виробництво оцінюються на рівні $2,14 млрд. Повідомляється про налагодження виробничих відносин з 60 постачальниками з усього світу, включаючи компанії AVL, BASF, Benteler, Bosch, Continental, EDAG, Magna Steyr і ZF.

Для порівняння, шанхайський завод Tesla випустив у жовтні рекордну партію електромобілів з 22 929 машин, що відповідає випуску одного електромобіля кожні дві хвилини. Але ця швидкість буде збільшена, коли Tesla перейде на штампування цільного корпусу електромобіля замість його збірки з частин.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1395 | Додав: admin | Теги: випуск, Hengchi, китай, електромобіль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]