Пт, 2024-04-19, 08:20
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 12 » Починає набирати добровольців армія Польщі
09:54
Починає набирати добровольців армія Польщі

З 1 березня Збройні сили Польщі почнуть набір добровольців для участі у програмі військової підготовки. Про це заявив віце-прем'єр-міністр країни Томаш Сімоняк, повідомляє Rzeczpospolita.

З першим календарним днем весни всі охочі пройти військовий вишкіл зможуть звернутися до військкоматів. Польська армія готова прийняти на службу 5,7 тисячі добровольців. Такий мобілізаційний план Генерального штабу країни. Втім, набір до лав армії можуть збільшити, якщо охочих виявиться більше або ж потреби армії зміняться.

"Командування Збройних сил перевіряє можливість провести військову підготовку більшої кількості добровольців", - розповів радник міністра оборони Польщі генерал Богуслав Пацек.

При цьому польські силовики поставили перед добровольцями кілька вимог. Насамперед записатися на військову підготовку зможуть лише повнолітні громадяни Польщі без судимостей і придатні до служби в армії. Стать добровольців значення не має.

Нагадаємо, ще у вересні 2014 року у польському місті Щецин з добровольців почали формувати Національну гвардію. Як пояснюють організатори, ініціатива виникла у зв'язку з тривожними подіями в Україні і з загрозою, пов'язаною з ісламським фундаменталізмом.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 11030 | Додав: admin | Теги: добровольці, Польща, армія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]