Пт, 2024-03-29, 09:26
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 10 » Подолати гуманітарну кризу на Донбасі закликав Франциск
16:03
Подолати гуманітарну кризу на Донбасі закликав Франциск

Папа Римський Франциск закликав виконувати зобов'язання і подолати гуманітарну кризу на Донбасі. Про це понтифік сказав під час зустрічі з дипломатичним корпусом у Ватикані, повідомляє Радіо Ватикану.

"Складаю побажання, щоб в Україні рішуче націлилися вперед у пошуку реальних рішень для повного здійснення зобов'язань, узятих на себе сторонами, і, перш за все, щоб була підтверджена швидка відповідь на гуманітарну ситуацію, яка досі залишається складною", - зазначив Папа Римський 9 січня під час традиційної зустрічі з дипломатичним корпусом, акредитованим при Святому престолі.

Побажання Папи були висловлені в контексті 100-річчя закінчення Першої світової війни під час аудієнції з дипломатичним корпусом, акредитованим при Святому престолі, де Папа ділився своїми думками про мир і безпеку.

Раніше Організація Об'єднаних Націй (ООН) запустила план гуманітарного реагування для України на 2017 рік, згідно з яким надаватиме матеріальну підтримку 3,8 млн людей, що гостро потребують допомоги.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1850 | Додав: adminA | Теги: Донбас, Франциск, гуманітарна криза, заклик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]