Вт, 2024-04-23, 11:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Лютий » 20 » Польську адаптацію українського серіалу "Слуга народу" побачить світ
12:29
Польську адаптацію українського серіалу "Слуга народу" побачить світ

Вже в березні 2023 року світ побачить польську адаптацію відомого українського серіалу "Слуга народу". Відомо, що один з польських телеканалів викупив права на зйомки серіалу ще два роки тому. Отож, хто став головний героєм іноземного серіалу.

За сюжетом все залишається майже без змін. Режисери прибрали з серіалу моменти, що ніяк не стосуються польського народу та Польщі в загальному, а так все залишається без змін. 36-річний вчитель історії Ігнатій Конечний випадково стає президентом країни і навколо нього розгортатимуться несподівані події з різкими сюжетними поворотами.

Головного героя зіграв актор Марцін Гікнар, якому зараз 40 років. Чоловік не славиться кінематогрофічною родиною, а навпаки: мама – власниця студії фото, а батько працює лікарем. Також в чоловіка є молодший брат Єнджей та сестра. Хлопець, як і його старший брат, теж подався в акторство.

В анонсі до серіалу заявляють, що успіх українського серіалу привів до влади Володимира Зеленського, чи станеться те саме з польським прототипом – невідомо, але режисери картини впевнені, що серіал стане поштовхом більше подумати про політику і, звісно, не обійдеться без кумедних та смішних моментів під час перегляду.

Марцін Гікнар тривалий час був актором театру у Варшаві, на його рахунку близько 40 зіграних ролей в театрі та більше 20 в кіно-стрічках. В нього є не одна нагорода за його успіхи в кіно. Також відомо, що чоловік був одружений з 2011 по 2017 рік, але причина розлучення поки невідома.

Особливість актора, що грає головну роль президента Польщі в тому, що в нього немає соціальних мереж. Чоловік запевняє, якщо ви побачили хоча б одну сторінку, яка називає себе іменем актора – це фейк.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1150 | Додав: admin | Теги: народ, Слуга, адаптація, серіал, Польща | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]