Чт, 2024-04-25, 21:42
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Листопад » 23 » Пом'якшити карантин на період Різдвяних свят планує Британія
00:31
Пом'якшити карантин на період Різдвяних свят планує Британія

британія різдво Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон готовий оголосити про ослаблення коронавірусних обмежень на тиждень Різдвяних свят. Про це повідомляє Sky News.

За попередньою інформацією, ця система буде діяти з 22 по 28 грудня за умови узгодження з урядами Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії.

Також ймовірно, що відповідно до плану "чотири нації" сім'ям буде дозволено відвідувати різдвяні церковні служби, а паби і ресторани зможуть працювати в обмежений період.

Джонсон, який все ще перебуває на самоізоляції, в неділю буде головувати на засіданні кабінету міністрів, а потім в понеділок зробить заяву для парламенту і опублікує свій "зимовий COVID-план".

"У ньому також буде вказано, як люди зможуть побачити своїх близьких на Різдво, незважаючи на те, що міністри ясно дали зрозуміти, що це не буде звичайним святковим періодом", - заявили в офісі прем'єра.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1482 | Додав: admin | Теги: Карантин, різдво, Британія, пом'якшення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]