Вт, 2024-04-23, 12:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2023 » Червень » 5 » Понад півсотні броньовиків закупив для ЗСУ уряд Німеччини
00:22
Понад півсотні броньовиків закупив для ЗСУ уряд Німеччини

Федеральний уряд Німеччини підписав контракт з компанією Flensburger Fahrzeugbau GmbH про закупівлю 66 бронеавтомобілів FFG APC, які призначені для України. Про це повідомляє німецький телеканал ntv.

"Щоб підтримати Україну в її захисті від російської агресії, німецький уряд придбав більше військової техніки. Речниця федерального міністерства оборони повідомила, що з компанією Flensburger Fahrzeugbau GmbH (FFG) було підписано контракт на 66 бронетранспортерів", - йдеться у повідомленні.

Ці машини підвищеної прохідності проходять доукомплектування у Фленсбурзі й після передачі українській стороні будуть використовуватися для захищеного транспортування військ. За повідомленнями ЗМІ, це будуть легкі броньовані колісні машини типу BATT UMG, які оснащуватимуться лише за ліцензією у Фленсбурзі.

Тим часом, уряд Німеччини готує черговий пакет військової допомоги для України. Його вартість складає близько 2,7 млрд євро.

Також уряд Німеччини схвалив передачу Україні військової допомоги, основу якої склали  боєприпаси для артилерії, РСЗВ і ППО.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1114 | Додав: admin | Теги: зсу, BATT UMG, уряд, броньовик, Німеччина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]