Пт, 2024-03-29, 14:34
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Липень » 7 » Порада: як вибрати автомийку
20:43
Порада: як вибрати автомийку

Порада: як вибрати автомийку

автомийка Напевно, сьогодні ні для кого не секрет, що зараз в кожному великому місті налічується близько кількох десятків автомийок, і часто важко буває зробити вибір між ними. У даній статті спробуємо дати кілька простих порад щодо вибору автомийки. Тим же, кому пощастило жити чи бути проїздом у Львові, вибір зробити простіше, так як є автомийка самообслуговування Файна Мийка в різних частинах міста. Дізнатися всі доступні локації та більше про послугу ви зможете завжди онлайн, відвідавши офіційний сайт fajnamyjka.com.ua.

Вибір мийки для автомобіля: нюанси

Перш за все, варто сказати, які бувають типи автомийок. Всього їх існує три види:

  1. ручна;
  2. безконтактна;
  3. автоматична.

Давайте про кожний вид розповімо детальніше. Перший - називається ручним, так як миття машини відбувається традиційним способом - вручну із застосуванням губки, відра пінного розчину і теплої води, що подається під тиском. Незайвим буде відзначити, що за додаткову плату працівники даного підприємства можуть вичистити салон.

автомийка самообслуговування

До другого типу відносять безконтактну мийку. Її сенс полягає в застосуванні спеціального розпилювача, який наносить миючий засіб, а потім все змивається водою, яка подається під тиском. Тут хотілося б відзначити той факт, що деякі автомийки подібного роду іноді мають самообслуговування, тобто людина платить лише за користування обладнанням, а прибирання робить самостійно. Тут також, як і в першому випадку, можна замовити чистку салону (легкого типу).

І, нарешті, третім видом автомийок є автоматична. Тут весь процес мийки йде в повністю автоматичному режимі. Спочатку лінія подає на машину пінний розчин, потім рівномірно розтирає його автоматичними щітками. Після цього піна змивається, і автомобіль сушиться з використанням спрямованих повітряних потоків. Даний тип автомийок хороший ще й тим, що в них є можливість вибору складу для обробки, наприклад такий, який містить в собі віск. Після такої автомийки машина матиме гарний захист від різного роду шкідливих впливів.

Тепер, після розгляду видів автомийок можна приступити до вибору найбільш оптимального варіанту. Взагалі, зробити вибір в даній ситуації дещо важкувато, так як у всіх типів є свої переваги і недоліки. Наприклад, автоматичний варіант хороший своєю швидкістю, проте при сильному забрудненні такий спосіб виявиться марним.

Що ж стосується безконтактної мийки, то вона дозволяє без зайвого клопоту і втрати часу ефективно очистити кузов від легких забруднень. А ось ручне миття, в порівнянні з усіма попередніми варіантами, є найефективнішим, оскільки під час його проведення від забруднення очищаються навіть важкодоступні місця, до того ж така мийка дозволить усунути навіть найсильніше забруднення.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1402 | Додав: admin | Теги: автомийка, самообслуговування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]