Чт, 2024-04-18, 05:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Травень » 4 » Постачальником енергії у Великобританії стане Tesla
12:23
Постачальником енергії у Великобританії стане Tesla

Tesla Autobidder Tesla подала заявку на отримання ліцензії, щоб стати постачальником енергії в Великобританії. Там компанія може запропонувати платформу під назвою Autobidder, яка дозволить постачальникам відновлюваної енергетики об’єднуватися і торгувати нею.

Компанія не підтвердила плани щодо великомасштабних акумуляторів PowerPacks в Великобританії, але поява технології літієво-іонною сітки має сенс для даного регіону. Великобританія генерує більшу частину своєї енергії (40%) з поновлюваних джерел, в тому числі вітру і сонця. Технологія акумуляторів може зменшити забруднення навколишнього середовища і витрати для споживачів. У Tesla вже є кілька акумуляторів PowerPack у Великобританії, в тому числі в Південному Уельсі.

Джерела також повідомили, що компанія, ймовірно, планує розгортання нової платформи під назвою Autobidder в країні. Вона використовує технологію машинного навчання і хмарну платформу Tesla для оптимізації ресурсів енергосистем, в тому числі акумулятори, які генерують акумулятори і розподільну інфраструктуру.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1410 | Додав: adminA | Теги: енергія, Великобританія, Autobidder, Tesla, постачальник | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]