Чт, 2024-04-25, 01:54
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Грудень » 29 » Права на нові регулярні рейси отримав лоукостер SkyUp
17:23
Права на нові регулярні рейси отримав лоукостер SkyUp

Державна авіаційна служба України погодила українській авіакомпанії SkyUp отримання прав на регулярні рейси за рядом маршрутів у  Чорногорію, Чехію та Ізраїль. Про це повідомляється на сайті відомства.

SkyUp отримає дозволи з 31 березня 2019 року літати з Києва (три рейси на тиждень) в Подгорицю (Чорногорія); зі Львова, Харкова, Одеси (по три рейси на тиждень) - в Прагу (Чехія); з Києва (три рейси на тиждень) в Карлові Вари (Чехія); з Харкова (два рази на тиждень) в Тель-Авів (Ізраїль).

Крім того, Державіаслужба дала дозвіл SkyUp на збільшення частоти регулярних рейсів з Києва: в Аліканте (Іспанія) - з двох до трьох рейсів на тиждень; в Батумі (Грузія) - з трьох до 10 рейсів; в Бургас (Болгарія) - з трьох до п'яти рейсів, і до Ларнаки (Кіпр) - з трьох до п'яти рейсів на тиждень.

При цьому Державіаслужба відмовила перевізнику в польотах з Харкова (два рейси на тиждень) до Тирани (Албанія), а також з Харкова, Львова та Запоріжжя (по два рейси на тиждень) в Подгорицю (Чорногорія).

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1554 | Додав: adminA | Теги: Skyup, рейс, право, лоукостер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]