Ср, 2024-04-24, 04:40
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Липень » 21 » Приміщення для зйомок власних фільмів і серіалів шукає в Голлівуді Apple
00:33
Приміщення для зйомок власних фільмів і серіалів шукає в Голлівуді Apple

голлівуд Apple повідомила девелоперів про бажання орендувати велику ділянку в Лос-Анджелесі для створення центру з виробництва серіалів і фільмів, розповіли The Wall Street Journal обізнані джерела.

Компанія вже розглядає кілька можливих місць під майбутній комплекс. Його площа поки що не визначена, але може перевищити 5 га, зазначив один зі співрозмовників видання.

Apple володіє стрімінговим сервісом Apple TV+. З листопада 2019 року він випустив кілька популярних серіалів, в тому числі «Тед Лассо» і «Ранкове шоу».

Однак за обсягами виробництва власного контенту компанія сильно відстає від конкурентів, таких як Netflix або Amazon, відзначає WSJ. В останні місяці інвестори дійшли висновку, що Apple повинна подвоїти витрати на створення розважального контенту, пише газета.

Одне з джерел видання повідомило, що Apple шукає відповідне місце для зйомок фільмів і серіалів вже багато місяців, оскільки більша частина приміщень в Лос-Анджелесі, що здаються в оренду, заброньована на місяці вперед.

Ця ситуація змушує виробників контенту купувати приміщення у власність або укладати договори оренди на кілька років. Наприклад, Netflix побудував власну студію в Альбукерці (штат Нью-Мексико). У свою чергу Amazon вирішила зайняти частину простору кіностудії Culver, де знімалися «Віднесені вітром» і «Громадянин Кейн».

За даними WSJ, до Apple в січні приєднався один із провідних керівників у сфері нерухомості в Лос-Анджелесі Майк Мосаллам, який курирує пошук знімальних павільйонів. Раніше він працював директором з планування виробництва і оренди студій в Netflix.

У квітні Apple оголосила, що розширить свій офіс у Калвер-Сіті на захід від Лос-Анджелеса, щоб до 2026 року кількість співробітників там перевищила 3000 чоловік. Це розширення не порушує планів Apple з розширення виробничих площ в Лос-Анджелесі, відзначає видання.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1386 | Додав: admin | Теги: серіал, голлівуд, Apple, фільм, зйомка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]