Чт, 2024-04-25, 21:09
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Жовтень » 23 » Приватну космічну станцію запустять у космос три американських компанії
00:19
Приватну космічну станцію запустять у космос три американських компанії

космічна станція Starlab Три компанії з США мають намір запустити в космос приватну космічну станцію вже до 2027 року. Станцію Starlab домовилися побудувати Nanoracks, Voyager Space і Lockheed Martin.

Станція буде складатися з рухової системи потужністю 60 кВт, великої роботизованої "руки" для роботи з вантажами, сучасної лабораторії для досліджень.

Обсяг житлового модуля – 340 кубічних метрів, він розрахований на екіпаж з чотирьох чоловік. Для порівняння, обсяг житлового модуля Міжнародної космічної станції, де знаходяться 11 членів екіпажу, становить 916 кубічних метрів.

Станція зможе приймати туристів, проводити дослідження і брати участь в комерційних проектах. Альянс хоче обслуговувати клієнтів, у яких є попит на космічні послуги – наприклад, дослідження різних матеріалів, вирощування рослин і обслуговування астронавтів.

Nanoracks буде займатися розробкою Starlab, Voyager Space керуватиме стратегією і фінансами, а Lockheed Martin побудує житловий модуль та інші космічні апарати.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року компанія Axiom Space підписала контракти з першими космічними туристами, які відправляться на МКС на борту корабля Crew Dragon від SpaceX Ілона Маска.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1309 | Додав: admin | Теги: станція, космічна, США, Starlab, запуск, космос | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]