Пт, 2024-03-29, 07:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Листопад » 22 » Приз Міжнародного кінофестивалю Мангайм-Гайдельберг завоював фільм "Гніздо горлиці"
13:20
Приз Міжнародного кінофестивалю Мангайм-Гайдельберг завоював фільм "Гніздо горлиці"

 Український фільм "Гніздо горлиці" отримав Приз екуменічного журі Міжнародного кінофестивалю Мангайм-Гайдельберг.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Стрічка "Гніздо горлиці" режисера Тараса Ткаченка, створена за підтримки Держкіно України, продовжує збирати нагороди. Цього разу фільм отримав Приз екуменічного журі Міжнародного кінофестивалю Мангайм-Гайдельберг (International Filmfestival Mannheim-Heidelberg), де і відбулася його європейська прем'єра. Не менш важливу нагороду - Приз за найкращу жіночу роль - отримала виконавиця головної героїнї Римма Зюбіна", - йдеться в повідомленні.

Міжнародний кінофестиваль Мангайм-Гайдельберг (Німеччина) є одним із найстаріших у світі й проводився цьогоріч 65-й раз.

Зазначимо, стрічку "Гніздо горлиці" можна побачити в більш ніж сотні кінозалів України. Незабаром фільм вийде і в італійський прокат.

Нагадаємо, в липні фільм "Гніздо горлиці" отримав нагороду "Золотий Дюк" як найкращий український фільм Одеського міжнародного кінофестивалю . Також фільм отримав нагороду як найкращий фільм 4-го Індійського міжнародного фестивалю в Мумбаї. Зараз йде робота з іншими фестивалями, фільм наразі запрошено на фестивалі в Німеччину, Індію, країни Балтії, Польщу.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 11005 | Додав: adminA | Теги: гніздо горлиці, приз, фільм, мангайм-гайдельберг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]