Чт, 2024-04-25, 09:18
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Лютий » 14 » Про наближення рою сарани розповість фермерам новий додаток Maestro
16:37
Про наближення рою сарани розповість фермерам новий додаток Maestro

Сервіс Maestro дозволяє фермерам зняти сарану на камери смартфонів і відправити фахівцям в гарячу лінію ООН. У разі, якщо комаха дійсно виявиться шкідником, на карті в Maestro з'явиться спеціальний значок із зазначенням зараженої території, а співробітники організації відправлять фахівців з пестицидами.

Такий індивідуальний підхід дозволить знизити недоцільне використання пестицидів, а також більш ефективно боротися з сараною. У базі даних програми вже зараз знаходяться 3,5 тис. зображень сарани, які дозволять навчити нейромережу самостійно розпізнавати цих комах.

Робота алгоритму стане першим фільтром розпізнавання фотографії, перед передачею цих даних в ООН. Щорічно сарана знищує сільськогосподарську продукцію на 18 млн га землі, що досить сильно позначається на економіці різних країн.

Надалі цю систему можна легко адаптувати, щоб допомогти людям виявляти хвороби рослин і отримувати поради експертів про те, як з ними боротися.
 

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1429 | Додав: adminA | Теги: фермер, Maestro, додаток, сарана | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]