Пт, 2024-03-29, 02:42
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Квітень » 27 » Про штрафи за приховування доходів розповіли українцям
15:46
Про штрафи за приховування доходів розповіли українцям

Голова комітету з податкової і митної політики Ніна Южаніна розповіла про штрафи для українців, які передбачаються у разі приховування доходів.

Обов'язкове декларування в першу чергу торкнеться громадян з високим тіньовим доходом. Відомо, що планують враховувати витрати від 150 тисяч гривень за одну покупку, однак частина експертів упевнена - вважати потрібно покупки від 50 тисяч.

Експерт зазначила, якщо після заповнення другої декларації виявиться, що сім'я витратила більше, ніж заробила, доведеться заплатити штраф за ухилення від сплати податків у розмірі 10%. З цієї суми доведеться заплатити прибутковий податок та військовий збір.

"Якщо родина не задекларувала 37 тисяч доларів (еквівалент 1 млн гривень) і купила на цю суму квартиру, доведеться заплатити штраф 100 тисяч гривень та ще 195 тисяч податків (18% ПДФО і 1,5% військового збору)", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що цього року уряд ініціює розробку законопроекту, який зобов'яже українців декларувати свої доходи. Також в Україні введуть автоматизовану систему моніторингу витрат.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 1864 | Додав: adminA | Теги: доход, україна, штраф, приховування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]