Сб, 2024-04-20, 12:03
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Травень » 13 » Про смерть "Північного потоку-2 повідомили у Німеччині
00:38
Про смерть "Північного потоку-2 повідомили у Німеччині

північний потік-2 Уряд Німеччини відкинув припущення, що може активувати газопровід "Північний потік-2" з росії до Німеччини, аби компенсувати скорочення потоків газу через Україну. За словами прессекретарки міністерства енергетики країни Аніки Айнхорн, газопровід "помер" – і ніхто не думає про його "воскресіння".

"Північний потік-2" справді помер після того, як росія напала на Україну. І ніхто не думає переключатися на нього".

При цьому Айнхорн зазначила, що після того, як "газпром" припинив подачу газу через газовимірювальну станцію "Сохранівка", що розташована у тимчасово окупованій Луганській області (за цим маршрутом проходить близько третини всього обсягу транзиту російського газу через Україну), обсяги транзитного газу знизилися для Німеччини на 25%. Однак цей дефіцит, за її словами, "частково компенсується за рахунок збільшення постачання з Норвегії та Нідерландів".

Айнхорн також зауважила, що більша частина російського газу надходить до Німеччини не через Україну, а російським газопроводом "Північний потік-1". Він був запущений ще у 2011 році, а його пропускна спроможність становить 27 млрд кубометрів на рік.

Нагадаємо, що "Північний потік-2", який мав стати найглобальнішим енергетичним проєктом із постачання газу до ЄС, перетвориться на локальний трубопровід. Сухопутну ділянку "газпром" вирішив використати для постачання до північно-західних регіонів рф.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1302 | Додав: admin | Теги: Північний потік-2, Німеччина, смерть | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]