Пт, 2024-04-19, 08:30
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 22 » Про спільне будівництво кораблів домовилися Україна та Велика Британія
00:07
Про спільне будівництво кораблів домовилися Україна та Велика Британія

Україна велика британія будівництво корабель На борту ракетного есмінця королівського військово-морського флоту HMS Defender, що наразі перебуває в Одесі, міністр з питань оборонних закупівель Великої Британії Джеремі Квін та заступник міністра оборони України Олександр Миронюк підписали Меморандум про реалізацію проєктів морського партнерства між консорціумом промисловості Сполученого Королівства та ВМС України. Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

"Меморандум передбачає спільне проєктування та будівництво військових кораблів в Україні та Великій Британії, реконструкцію українських суднобудівних підприємств і будівництво двох баз ВМС України", — мовиться у повідомленні міністерства оборони України.

Зазначається, що учасники церемонії також спостерігали за спільними навчаннями українських, британських та американських військових на борту корабля.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1332 | Додав: admin | Теги: україна, корабель, Велика Британія, будівництво | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]