Чт, 2024-04-25, 09:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Березень » 20 » Проект "Автентична Україна" Google Україна представила
20:09
Проект "Автентична Україна" Google Україна представила

  Сьогодні був представити проект "Автентична Україна", створений за замовленням Міністерства культури України та за підтримки компанії Google Україна. Проект являє собою унікальне віртуальний простір, що містить колекцію автентичних аудіо та візуальних прикладів української айдентики.

Однією з цілей проекту є збереження та популяризація культурної та історичної спадщини України. Завдяки сайту «Автентична Україна» будь-який користувач, як у нас в країні, так і за її межами, може відкрити для себе красу і різноманітність культурної спадщини різних регіонів України, повідомляє itc.ua.

Платформа "Автентична Україна" складається з 2 частин: "Матеріальне культурну спадщину", представлена ​​віртуальними турами, і «нематеріальна культурна спадщина», яка містить 5 розділів.

На сайті передбачена можливість додавати і розширювати інформаційне наповнення; тут можна знайти авторські тексти-описи; аудіо та відеоматеріали, ілюстрації, 3D-зображення і віртуальні тури. Інформація доступна українською та англійською мовами.

Важливою частиною проекту "Автентична Україна" є освітня складова, завдяки інтерактивним тестів в кінці кожного розділу, які можуть бути використані педагогами під час навчального процесу, що робить платформу яскравим і зручним інструментом освітньої діяльності в школах і державних установах.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1570 | Додав: adminA | Теги: україна, автентична, Проект, Google, представлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]