Вт, 2024-10-22, 15:40
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Пошук
Головна » 2024 » Жовтень » 16 » Проєкт з рекрутингу до ЗСУ запускають через "Дію"
00:32
Проєкт з рекрутингу до ЗСУ запускають через "Дію"

Кабмін погодив експериментальний проєкту з рекрутингу громадян в електронній формі.

Кабінет міністрів погодив пропозицію Міністерства цифрової трансформації щодо реалізації протягом двох років експериментального проєкту з рекрутингу громадян в електронній формі, зокрема – з використанням засобів порталу «Дія». Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Погоджено пропозицію Міністерства цифрової трансформації стосовно реалізації протягом двох років експериментального проєкту щодо рекрутингу громадян України в електронній формі. Затверджено Порядок реалізації експериментального проєкту", – написав він.

Учасниками експериментального проєкту можуть бути громадяни України віком від 18 до 55 років, які мають реєстраційний номер облікової картки платника податків, не проходять військову службу у Збройних силах, інших військових формуваннях, не призвані на військову службу під час мобілізації.

Мельничук зазначив, що рекрутинг осіб в електронній формі включає вибір військової частини та спеціальності, а також подачу заяви про проходження військової служби за контрактом.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 121 | Додав: admin | Теги: зсу, рекрутинг, Дія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]