Пт, 2024-04-19, 07:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Серпень » 20 » Проектний офіс із кібербезпеки запрацював при Міненергетики
07:27
Проектний офіс із кібербезпеки запрацював при Міненергетики

міненергетика кібербезпека При Міністерстві енергетики України запрацював Проектний офіс з кібербезпеки. Відповідний наказ підписала в.о. міністра енергетики Ольга Буславець, передає пресслужба міністерства.

"При Міністерстві енергетики запрацював Проектний офіс з кібербезпеки. В.о. міністра енергетики Ольга Буславець підписала наказ щодо створення Проектного офісу з кібербезпеки для секторальної координації та залучення міжнародної технічної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Як вказано, це перший крок, який "свідчить про серйозність ініціатив та намірів Міненерго щодо втілення плану короткострокових заходів для підвищення рівня стійкості кібербезпеки критичної інфраструктури енергетичного сектору".

"Для співпраці та партнерства з Проектним офісом запрошуються експерти у сфері кібербезпеки, представники громадських та експертних організацій, а також представники міжнародних компаній, які зможуть поділитися досвідом та надати технічну підтримку", - зазначили у міністерстві.

Там також нагадали, що перша зустріч підгрупи з кібербезпеки Секторальної робочої групи енергетичного сектору України Міністерства енергетики України відбулася 11 серпня.

Нагадаємо, у Міненерго розробили план заходів з посилення кібербезпеки в енергетичному секторі.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1426 | Додав: adminA | Теги: кібербезпека, проектний, офіс, міненергетика | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]