Чт, 2024-04-18, 16:07
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Жовтень » 19 » Прогноз експерта: коли електрокари стануть дешевше бензинових авто
10:26
Прогноз експерта: коли електрокари стануть дешевше бензинових авто

Масакі Сакуяма, керівник підрозділу Mitsubishi Electric, під час спілкування з журналістами поділився своїм баченням майбутнього розвитку сегмента електричних автомобілів. Топ-менеджер впевнений, що в майбутньому електрокари отримають більш вигідний цінник, ніж дизельні та бензинові моделі.

Сакуяма розповів, що на сьогоднішній день найдорожчим компонентом електрокара, що істотно впливає на його вартість для кінцевого покупця, є блок літій-іонних батарей. Зважаючи на це придбання бензинового автомобіля є більш вигідним, але незабаром ситуація може докорінно змінитися.

Керівник Mitsubishi Electric впевнений, що батареї для повністю електричних моделей вже сьогодні починають демонтсрувати зниження ціни. Поряд з цим топ-менеджер вважає, що електрокари обов’язково стануть дешевше бензинових авто, але це відбудеться «не найближчим часом».

Варто відзначити, що не так давно компанія Mitsubishi перейшла під керівництво альянсу Renault-Nissan, тому японський бренд починає виходити зі складного матеріального становища, отримуючи чималі інвестиції. Пан Сакуяма впевнений, що така співпраця, особливо в сфері розробки електрокарів, піде на користь усім членам альянсу.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1721 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]