Чт, 2024-03-28, 23:56
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Липень » 29 » Пройти курс з надання допомоги рекомендовано учителям
00:26
Пройти курс з надання допомоги рекомендовано учителям

курс надання допомога Державна служба якості освіти рекомендує всім українським учителям пройти навчання з надання першої невідкладної допомоги дітям або тренінг "Перша допомога дітям. Тренінг для дитячих закладів".

Відповідна рекомендація міститься у рамках загальних рекомендацій Держслужби з організації безпечного середовища в школах напередодні початку навчального року.

Курс розроблений за рекомендаціями Європейської ради з реанімації (European Resuscitation Council) і дає основи надання першої допомоги дітям та адаптований під українські реалії.

При наданні дітям першої невідкладної допомоги є важливі нюанси і спеціальні маніпуляції, які необхідно знати батькам і всім, хто працює з дітьми, зокрема, освітянам.

Курс ведуть лікарі-педіатри, лікарі з медицини невідкладних станів та сімейні лікарі. Він розрахований на людей без медичної освіти і не є професійним у підготовці медичних працівників.

Після закінчення курсу проводиться практичний іспит, при успішному складанні якого видається сертифікат.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1249 | Додав: admin | Теги: надання, Допомога, курс, учитель | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]