Сб, 2024-04-20, 00:04
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Березень » 16 » Псевдоволонтери заробляють мільйони. МВС розбереться
10:10
Псевдоволонтери заробляють мільйони. МВС розбереться

Заробітки псевдоволонтерів, які збирають гроші нібито на потреби української армії, становлять мільйони гривень на день. Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив волонтер Георгій Тука.

"Якщо говорити в масштабах країни, то, думаю, що йдеться щодня про мільйони гривень. У цьому бізнесі задіяні тисячі людей", - сказав Тука.

За його словами, річ навіть не в грошах, а в тому, що ці люди, які використовують горе країни, горе конкретної людини, вбивають у звичайних громадянах віру у співчуття.

У свою чергу радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко впевнений, що проблема в тому, що українське суспільство занадто довірливе: "Якщо ти не віриш цим людям, не давай їм гроші. Якщо вони не можуть перед тобою відзвітувати про те, що вони зроблять (на пожертви - ред.), не давай їм гроші", - порадив він, додавши, що МВС проводить комплекс оперативно-технічних заходів для того, що виявити цілий ряд людей, які займаються такими діями.

Фейгін закликав не жертвувати гроші тим, хто збирає їх від імені Савченко

Члени Громадської спостережної комісії (ГСК) почали збирати гроші на особисті рахунки від імені незаконно ув'язненої в Росії української льотчиці Надії Савченко. Про це адвокат Савченко Марк Фейгін написав у своєму Тwitter.

Він заявив, що "Савченко не має до цього жодного стосунку".

"Ані Савченко, ані її захист не збирають ніяких грошей, не закликають нікому жертвувати, не мають стосунку до жодних зборів! Будьте уважні", - підкреслив Фейгін.

"Усе, чого потребує Савченко тепер, - це вашої підтримки, листів та участі у проведених днях солідарності", - додав він.

ГСК - орган, утворений на підставі закону РФ "Про громадський контроль за забезпеченням прав людини в місцях примусового утримання і про сприяння особам, що перебувають у місцях примусового утримання". До складу ГСК по Москві увійшли 20 представників громадських об'єднань.

Зазначимо, що, за даними GFK Ukraine, майже чверть українців (23%) займається волонтерством.

Нещодавно ЗМІ розказали, як розпізнати шахраїв з-поміж "благодійників" зі скриньками в метро.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 11148 | Додав: abel | Теги: псевдоволонтери, заробітки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]