Пт, 2024-04-19, 17:50
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Вересень » 16 » Раду Європи відвідав Далай-лама і виступив проти тероризму
16:21
Раду Європи відвідав Далай-лама і виступив проти тероризму

Далай-лама 15 вересня побував з візитом у Раді Європи. Про це повідомили у прес-службі Ради Європи.

Його Святість Далай-лама Тенцзін Г'яцо прибув з візитом до Ради Європи, де зустрівся з Генеральним секретарем Турбйорном Ягландом, головою Парламентської асамблеї Педро Аграмунтом і Комісаром з прав людини Нілсом Муйжнієксом.

За словами представника прес-служби, Далай-лама виступив у Палаці Європи перед представниками дипломатичного корпусу та співробітниками РЄ. Особливу увагу він приділив таким питанням, як розвиток співчуття і дотримання етичних принципів у секулярному світі.

Його Святість перебуває у Франції з п’ятиденним візитом. Перед цим Далай-лама відвідав Париж, де зустрівся з журналістами, однак до Єлисейського палацу та інших урядових установ його не запросили.

"Мій візит - суто неполітичний. До того ж мені нема чого запитати у вашого президента. Якби мені було що запитати у президента, я був би розчарований. Але це не той випадок. Так що немає проблем", - сказав Далай-лама.

Він також зауважив, як за останні десятиліття на Заході змінився погляд на війну: "Як на Першу світову, так і на Другу, французи, так само як і німці, йшли з гордістю, як ніби це щось видатне ... А зараз такі настрої повністю зникли".

Говорячи про захист довкілля, тібетський лідер зазначив, що ще століття тому питання екології нікого не хвилювало, а тепер "ми усвідомили свою залежність від природи і схаменулися".

Водночас Далай-лама висловився проти будь-яких форм тероризму і закликав не розпалювати вогонь ворожнечі.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1813 | Додав: adminA | Теги: виступ, раду європи, Далай-лама, тероризм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]