Сб, 2024-04-20, 17:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Червень » 25 » Ракету Falcon Heavy для Пентагону втретє запустила SpaceX
10:25
Ракету Falcon Heavy для Пентагону втретє запустила SpaceX

 SpaceX втретє запустила ракету Falcon Heavy. Компанія відправила в космос обладнання міноборони США.

Сьогодні, 25 червня 2019-го, Пентагон вперше використав найбільшу діючу ракету-носій у світі Falcon Heavy приватної компанії SpaceX.

Міністерство оборони США відправило в космос 24 супутника в межах програми Space Test Program-2. Традиційно, ракету запустили з космічного центру імені Кеннеді, що розташований поблизу мису Канаверал, штат Флорида.

 Це був третій запуск Falcon Heavy за весь час її існування, і на цей раз компанія повторно використала бічні прискорювачі, з якими ракету-носій запускали пару місяців тому.

Крім Пентагону, своє науково-дослідницьке обладнання на борту Falcon Heavy відправили NASA, Національне управління океанічних і атмосферних досліджень та інші університети.

Загальна вага корисного вантажу, який виведуть на орбіти висотою від 300 до 12 тис. км, склала 3,7 тонн. У нього входять атомний годинник для і вимірювання найдрібніших змін гравітації, тестовий зонд для випробування менш токсичного палива GPIM і обладнання для вивчення космічної погоди.

Категорія: Наука, техніка і Hi-Tech | Переглядів: 1493 | Додав: adminA | Теги: Falcon, запуск, SpaceX, пентагон, Ракета, Heavy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]