Пт, 2024-03-29, 00:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Лютий » 4 » Реєстрація на основну сесію ЗНО починається завтра
11:44
Реєстрація на основну сесію ЗНО починається завтра

З вівторка, 5 лютого, розпочнеться реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме до 25 березня. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"5 лютого розпочнеться реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання і триватиме до 25 березня", - йдеться у повідомленні

Загалом, за даним УЦОЯО, в 2019 році очікується, що зовнішнє незалежне тестування пройдуть близько 332 тисяч осіб, які цього року завершуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти: випускники шкіл, учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти. У тестуваннях зможуть також взяти участь випускники закладів загальної та вищої освіти минулих років.

Абітурієнти матимуть можливість скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з 11 навчальних предметів.

Раніше завершилася реєстрація на пробне ЗНО, всього в пробному незалежному тестуванні візьме участь 167 803 особи.

Основна сесія ЗНО в 2019 році пройде з 21 травня по 13 червня. Додаткова сесія ЗНО відбудеться з 26 червня до 12 липня.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1520 | Додав: adminA | Теги: сесія, початок, Реєстрація, Основна, ЗНО, завтра | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]