Вт, 2024-04-16, 21:43
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Жовтень » 31 » Революцію у виробництві електромобілів здійснила Toshiba
11:06
Революцію у виробництві електромобілів здійснила Toshiba

 

Без паніки: компанія не планує займатися випуском електрокарів. Усе значно простіше, адже вона просто пропонує свою нову акумуляторну батарею, яка суттєво полегшить експлуатацію таких авто.

За словами Toshiba, ця літій-іонна батарея забезпечує електрокарам пробіг до 350 кілометрів на одному заряді, що не дуже вражає. Натомість вельми тішить інша цифра: заряджається такий акумулятор лише за 6 хвилин.

Технологічна компанія додала в свою батарею оксид ніобій-титану. Цей матеріал, за словами розробників, подвоює об'єм акумулятора. Це призводить до надзвичайно швидкої зарядки, що вирішує голову проблему електрокарів. Тепер зарядити його можна буде за той же час, що знадобиться для заправки машини з двигуном внутрішнього згорання.

Toshiba заявляє, що зможе почати масове впровадження батарей нового покоління, що отримали назву Super Charge Ion Battery (SCiB) вже до кінця поточного десятиліття.

І вважає, що замість поступового збільшення об'єму батарей і зменшення часу їх зарядки, компанії вдалося зробити прорив і змінити правила гри на ринку. Крім цього, Toshiba заявляє, що продовжить роботи, і до моменту запуску батарей у серію, а це станеться вже в 2019 році, зможе істотно покращити показники свого нового акумулятора.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1743 | Додав: abel | Теги: автоновини, автомобілі, електрокари, Toshiba, новини, електроавто, авто | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]