Пт, 2024-03-29, 00:54
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 21 » Рішення про перекриття українсько-російського кордону Росія блокує - РНБО
17:25
Рішення про перекриття українсько-російського кордону Росія блокує - РНБО

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що Росія всіляко блокує рішення про перекриття українсько-російського кордону.

Про це він сказав під час огляду виставки доказів агресії Росії проти України «Присутність» у Києві на Михайлівській площі в суботу, 21 лютого, передає Інтерфакс-Україна.

«Всі російсько-терористичні угруповання, які знаходяться на захопленій території, розуміють, що як тільки буде перекрита межа, вони не протримаються і декількох тижнів, тому Росія всіляко блокує розгляд і прийняття цього рішення», - зазначив Турчинов.

Як інформує прес-служба РНБО, Олександр Турчинов зазначив, що перекриття кордону – це перше завдання, яке має бути вирішене, «у тому числі за участю миротворчих підрозділів».

«Без цього агресія буде перманентною», - підкреслив він.

Як повідомлялося, комплекс заходів з виконання лютневих мінських домовленостей включає всі важливі для України позиції – виведення іноземних військ з території країни, відновлення контролю України над кордоном, звільнення всіх заручників, проведення легітимних виборів на основі українського законодавства та під контролем міжнародних структур.

Раніше повідомлялося, що на підставі виданого урядом відповідного розпорядження від 18 лютого 2015 року в п'ятницю закрили 23 пункти пропуску через державний кордон України з Російською Федерацією.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1997 | Додав: adminA | Теги: перекриття українсько-російського к, РНБО, Росія блокує | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]