Пт, 2024-04-19, 20:21
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Травень » 31 » Роботу КПП на кордоні з Угорщиною, який перекрили водії, розблоковано
15:39
Роботу КПП на кордоні з Угорщиною, який перекрили водії, розблоковано

робота, кпп, кордон, угорщина, тиса Прикордонники заявили про відновлення роботи в заблокованому пункті пропуску "Тиса" на українсько-угорському кордоні. Про це повідомляє портал "Закарпаття Онлайн".

"Блокувальники поки звільнили пункт пропуску і рух усіх транспортних засобів відновлено", - заявили  у Чопському прикордонному загоні.

У митниці підтвердили розблокування роботи КПП "Тиса".

"Досягнутий певний компроміс з перевізниками. Вони зрозуміли, що це остаточна позиція, тому вже пішло оформлення. Станом на тепер вже оформлені перші вісім автобусів" - заявив представник митниці.

Безпосередньо на оформлення очікують близько 20 автобусів, загалом у черзі може бути до 100 автобусів.

На митному посту також наразі перебуває голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

"Ми створили прецедент і перші італійські буси зважуються, оплачують всі митні платежі і виїжджають вже за територію терміналу" - сказав він.

Як повідомлялося, водії мікроавтобусів зранку у неділю заблокували пункт пропуску "Тиса" на кордоні з Угорщиною через неможливість потрапити в Україну.

Раніше голова Закарпатської ОДА Олексій Петров доручив силовим органам Закарпаття створити групи мобільного реагування для перевірки посилок громадян з метою їх декларування. Через відмову водіїв належно оформлювати переміщувані товари на кордоні у суботу утворилася черга.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 1475 | Додав: adminA | Теги: робота, Угорщина, кордон, КПП, Тиса | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]