Пт, 2024-03-29, 13:13
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Листопад » 5 » Розбив голову Кужель депутат Тетерук
20:35
Розбив голову Кужель депутат Тетерук

Депутат "Народного фронту" Андрій Тетерук розбив голову депутату "Батьківщини" Олександрі Кужель.

Про це повідомила прес-секретар фракції "Батьківщина" Тетяна Золотарьова.

За її словами, інцидент відбувся після закінчення пленарного засідання, прямо біля приймальні голови Верховної Ради у присутності інших народних депутатів.

"Зі слів свідка народного депутата Сергія Власенка, Тетерук дозволив собі образливе висловлювання на рахунок членів фракції "Батьківщина" та особисто грубо образив Олександру Кужель та вдарив її по голові скляною пляшкою. За його словами, присутні при цьому депутати не встигли відреагувати, щоб унеможливити напад на колегу", - повідомила Золотарьова.

"Інший свідок, народний депутат від "Батьківщини" Вадим Івченко повідомив, що Кужель почувається дуже погано - лікарі швидкої допомоги діагностували струс мозку. За його словами, зараз в стінах парламенту представники міліції допитують свідка інциденту, зокрема нардепа Кубіва, Власенка, Євтушка та самого Тетерука", - додала вона.

Водночас сам Тетерук на Facebook написав, що "перебіг подій буває жахливо непередбачуваним".

"Під час спілкування з Олександрою Кужель випадково стався конфлікт, за який публічно приношу свої вибачення. Повірте, попри емоції, які сьогодні вирують, я щиро каюся", - зазначив він.

Як повідомляє кореспондент УП, наразі під будівлею Верховної Ради перебувають автівки МВС та експертної служби.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1932 | Додав: adminA | Теги: депутат Тетерук, голова Кужель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]