Чт, 2024-04-18, 04:49
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Травень » 13 » Розпочав випробування новий тестувальний центр Nokian
00:19
Розпочав випробування новий тестувальний центр Nokian

тест центр Nokian Компанія Nokian Tyres розпочала випробування шин у своєму новому тестувальному центрі в Санта-Крус-де-ла-Сарса, Іспанія. Усі 10 треків використовуються для тестування шин в екстремальних умовах, а довкола них проходить 7-кілометрова овальна траса, яка є перлиною випробувального центру.

    – Усі наші тестувальні центри є інвестицією в інноваційність, а розширення тестувальної діяльності є великим та важливим кроком для нас. Багатоцільові треки та сучасне обладнання тестувального центру в Іспанії дозволяють нам тестувати шини на мокрому та сухому покритті, тож злива або палюча спека не принесуть вам жодних несподіванок. Тестувальний центр в Іспанії у поєднанні з нашим зимовим випробувальним центром в м.Івало в Лапландії виводить нашу загальну тестувальну потужність на найвищий з можливих рівнів, - каже Оллі Сеппяля (Olli Seppälä), голова відділу досліджень і розробок.

Тестувальний центр дозволяє компанії прискорити цикли розробки продукту та посилити свої позиції як виробника шин преміум-класу.

    – Тепер ми можемо випробовувати наші шини у власному тестувальному центрі у тих умовах, для яких вони були розроблені. Це є великою конкурентною перевагою для нас, особливо якщо взяти до уваги продукти, розроблені для ринків Центральної Європи та Північної Америки, - продовжує Сеппяля.

Роботи з будівництва почалися у 2018 році. У зв’язку з пандемією коронавірусу COVID19 будівельні роботи довелося припинити на короткий проміжок часу, однак вони продовжились, щойно ситуація стабілізувалася і були вжиті необхідні заходи безпеки. Даний проект є важливою частиною зростання Nokian Tyres.

    – У світі рідко споруджують подібні тестувальні центри, а тестувальні умови світового рівня збільшують довіру до нас як виробника, - каже Юкка Касі (Jukka Kasi), старший віце-президент з питань продуктів та інновацій.

Тепер, коли спорудження випробувальних треків завершено, відбувається  набір персоналу, і центр для відвідувачів, що розташований у самісінькому серці тестувального центру - вже готовий до використання.

    – Увесь проект вимагає довгострокової сконцентрованості, а також великої пристрасності, амбіційності та професіоналізму, аби перетворити мрію на дійсність, - схвально відгукується Касі про команду Nokian Tyres.

Факти про тестувальний центр Nokian Tyres в Іспанії:

    Розташування в Іспанії дозволяє цілорічно тестувати літні, всесезонні та зимові шини.
    На території в 300 гектарів знаходяться кілька тестувальних треків для тестування на мокрому та сухому покритті, а також високошвидкісна овальна траса, яка дозволяє проводити випробування на швидкості понад 300 км/год.
    Центр використовує багато дружніх до довкілля технологій, як-от понад 1 000 сонячних панелей, переробка води та білі дахи.
    Компанія Nokian Tyres залучена до досліджень нових матеріалів біологічного походження поблизу майданчика, аби сприяти ще більш сталому виробництву шин у майбутньому.
    Тестувальний центр в Іспанії є нашим третім тестувальним майданчиком. Він доповнює нашу мережу тестувальних центрів, яка складається з майданчика в 700 гектарів в м.Івало, Фінська Лапландія та майданчика поблизу нашої фінської штаб-квартири в м.Нокіа.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1409 | Додав: admin | Теги: випробування, тест, центр, Nokian | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]