Вт, 2024-04-16, 23:30
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Червень » 25 » Саакашвілі повідомив, яку зарплату отримував у США
10:19
Саакашвілі повідомив, яку зарплату отримував у США

Керівник Одеської області Михайло Саакашвілі отримує від Міжнародного інституту лідерства 198 тисяч доларів на рік із 1 травня цього року.

"Моя американська зарплата склала майже 200 тис доларів перед призначенням в Одесу й до цього мали додатися доходи від лекцій і публічних виступів", - повідомив сам Саакашвілі у Facebook, опублікувавши довідку від вищезгаданої установи.

"Я й мої друзі приходимо на держслужбу не по гроші – і взагалі служба суспільству завжди важливіша за гроші", - запевнив він.

"Важко пояснити у суспільстві, в якому у людей великі труднощі, що держслужбовцям потрібно платити більше. Але моє тверде переконання, що потрібно набрати нових незаплямованованих людей і через деякий час, коли зростуть податкові надходження, тобто, коли гроші будуть надходити в бюджет, а не в кишеню корупціонерам, дати їм гідну заробітну платню, і одночасно, ми зможемо підняти пенсії, побудуємо дороги і набагато краще облаштуємо збройні сили", - впевнений Саакашвілі.

Раніше ЗМІ писали, що посадовий оклад нового голови Одеської обласної державної адміністрації становить 5644 грн. на місяць.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 11177 | Додав: abel | Теги: Саакашвілі, зарплата Саакашвілі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]