Вт, 2024-04-23, 15:40
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Січень » 16 » Сайт про сучасну Україну запустило МЗС
00:36
Сайт про сучасну Україну запустило МЗС

мзс запуск сайт сучасна Україна Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба представив цифровий портал про сучасну Україну для іноземних аудиторій – Ukraine.ua. Про це відомство повідомило 14 січня.

"Ми створили сайт Ukraine.ua, аби світ дізнався про справжню Україну: креативну, динамічну, інноваційну. Країну різноманіття та чаруючої природи. Країну свободи та гідності. Країну, в якій тисячолітня історія та культура доповнені амбітним баченням майбутнього", – розповів міністр.

Метою проєкту є формування позитивного іміджу України за кордоном. «Іноземці зможуть познайомитись із Україною онлайн, зацікавитися нею і згодом відвідати, інвестувати чи приїхати на навчання до нашої держави», – сказав пан Кулеба.

Нині працює англомовна версія сайту, протягом 2021 року планується запуск французької, німецької, іспанської, арабської та китайської мовних версій.

"Зокрема, на сайті розміщений фотобанк “Україна”, який я анонсував влітку. Тоді на мій заклик відгукнулися багато фотографів, чудові роботи яких згодом увійшли до збірки. Світлини можна вільно використовувати в некомерційних цілях для просування України за кордоном", – повідомив Дмитро Кулеба та закликав через електронну адресу зворотного зв’язку передавати фотографії для фотобанку чи ділитися враженнями про проєкт.

Категорія: Культура та навчання | Переглядів: 1409 | Додав: admin | Теги: сучасна, сайт, МЗС, україна, Ukraine.ua, запуск | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]