Чт, 2024-04-18, 22:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Грудень » 28 » Санкції проти російського телеканалу схвалила єврокомісія
07:21
Санкції проти російського телеканалу схвалила єврокомісія

Єврокомісія проаналізувала санкції, які влада Естонії наклала на російський телеканал Sputnik через антиукраїнську пропаганду, та визнала їх доречними.

Про це заявив міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу, повідомляє портал національного телерадіомовлення ERR.

Ми поінформували юридичну службу Європейської комісії. Відповідні європейські агентства в Європейській комісії заявили, що ці кроки Естонської Республіки щодо застосування даного регламенту санкцій ЄС є доречними — Урмас Рейнсалу, міністр закордонних справ Естонії

Рейнсалу пояснив, що на естонську філію каналу Sputnik наклали фінансові санкції – кредитним організаціям країни зокрема заборонено відкривати для Sputnik банківські рахунки і підтримувати його платежі. Міністр зауважив, що під європейськими санкціями знаходиться Дмитро Кисельов, який «має вплив на діяльність агенції Sputnik». А сам він є «одним з центральних пропагандистів, що виправдовують агресію Росії проти України».

Також Рейнсалу зауважив, що подібні санкції застосувала Латвія проти Дмитра Кисельова, блокувавши доступ до веб-порталів Baltnews і Sputnik на території Латвії. А Литва, як і Естонія, наклала фінансові санкції на діяльність «России сегодня».

Нагадаємо, латвійська Рада з електронних ЗМІ заборонила ретрансляцію на території країни телеканалу «РТР-Росія». Було встановлено, що його програми пропагують ненависть до громадян України.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1462 | Додав: adminA | Теги: Єврокомісія, схвалення, санкці, телеканал, Росія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]