Пт, 2024-04-19, 17:07
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 28 » Секційні vs ролетні ворота: які вибрати для гаражу?
16:33
Секційні vs ролетні ворота: які вибрати для гаражу?

ворота гараж Вибір в’їзної системи вважається одним з основних етапів при проектуванні парковочних приміщень. Це впливає на функціональність та зручність експлуатації, рівень теплоізоляції та безпеки. Нарешті, від цього залежать обсяг фінансових витрат власника. У Львові ціна гаражних воріт варіюється в широкому діапазоні, що дозволяє здійснювати вибір з урахуванням вимог і можливостей кожного покупця.

Придбати надійні гаражні ворота Львів в компанії Станкор завжди можна за вигідними цінами. Компанія пропонує секційні та ролетні конструкції, кожна з них має принципові відмінності. Для максимально вдалого вибору рекомендуємо заздалегідь ознайомитися з конструктивними та функціональними характеристиками та співвіднести їх з особливостями конкретного приміщення та власними очікуваннями.

Секційні ворота: переваги та особливості

Виготовляються з міцних сендвіч-панелей, які в процесі відкривання переміщуються під стелю. Всередині панелей знаходиться пінополіуретановий наповнювач, що обумовлює високу теплоізоляційну здатність.

Продумана конструкція дозволяє зберегти вільний простір в гаражі. Секційна стулка вдало поєднується з хвірткою або вікнами, можна підібрати оптимальну висоту порогу. Виробники пропонують різноманітний асортимент, з цікавим та сучасним дизайном. Полотно має невелику вагу – його можна піднімати з використанням автоматики або ручним способом. Конструкція приваблює високим рівнем надійності від вандалізму, при потребі можливо додатково встановити інноваційні пристрої безпеки. Основним з небагатьох недоліків є висока ціна таких воріт, а монтаж систем потребує залучення високопрофесійних майстрів.

Ролетні ворота: «плюси» та «мінуси»

Конструкції даного типу користуються особливим попитом у власників компактних гаражів, з невеликим внутрішнім простором. Системи виготовляються зі сталевих або алюмінієвих профілів таким чином, щоб мати змогу безперешкодного намотування полотна на вал. Бокс розташовується в спеціальному захисному коробі, який може бути змонтований у різних зонах – надворі, всередині приміщення чи в самому отворі. Головними перевагами рулонних систем вважається їх універсальність (вони підходять для будь-якого приміщення), ергономічна будова, помірна вага. Серед недоліків варто виділити середній рівень захисту від несанкціонованого проникнення, низькі теплоізоляційні характеристики. Конструктивні особливості ролетних воріт не передбачають можливості зробити хвіртку, а наявні на ринку варіації дизайну достатньо скромні. Вартість таких систем відрізняється доступністю, що обумовлює значний попит на них. Це практичне та бюджетне рішення, яке підходить багатьом.

Який би вид воріт ви не вибрали, радимо пам’ятати просту життєву істину - потрібно вибирати продукцію від перевірених компаній. Це стане гарантією тривалої експлуатації системи, без несподіваних проблем і фінансових витрат

Категорія: Будівництво та ремонт | Переглядів: 1487 | Додав: admin | Теги: ролетні, Ворота, cекційні, гараж | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]