Сб, 2024-04-20, 09:38
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Серпень » 9 » Серпень: що можна посадити на городі
00:33
Серпень: що можна посадити на городі

город зелень Ми звикли, що садити рослини можна лише навесні, у крайньому разі на початку літа. Тому після збирання літнього врожаю ділянка дуже часто порожня. А виявляється, що є зелень та овочі, які можна садити й у серпні.

Зелень

Більшість знає, що зелень можна садити протягом усієї теплої пори року. А саме:

Кріп. Щоб постійно отримувати ароматну та ніжну зелень, рекомендується сіяти кожні 3 тижні.

Петрушка.

Салат листовий (чудовий варіант — крес-салат). Краще садити пізньостиглі сорти, через те, що вони більш стійкі до стрілкування.

Цибуля на зелень — цибуля на перо, цибуля-шалот, батун, шніт.

Шпинат.

Кінза.

Рукола.

Овочі

Саджаючи на спорожнілі ділянки городу овочі, вибирайте скоростиглі сорти, а також зверніть увагу на голландське насіння овочів.

Серед овочів у серпні садять культури короткого світлового дня — редис і дайкон. Осінній редис виростає більшим і соковитішим.

Також чудовий варіант для посадки наприкінці літа горох, буряк, морква, редька, огірки, кущова спаржева квасоля, мангольд (листовий буряк), ультра- та ранньостиглі сорти капусти. При цьому немає потреби висаджувати капусту з розсади, можна просто посіяти насіння в землю — все інше зроблять тепла літня погода і не дуже довгий світловий день.

Крім вищезгаданих рослин, наприкінці літа добре почуваються кабачки та патисони, але тут є один виняток: на грядки потрібно висаджувати розсаду, вирощену з насіння в кімнатних умовах.

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 1278 | Додав: admin | Теги: посадка, город, серпень | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]