Пт, 2024-04-19, 23:32
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Січень » 26 » Шанувальників Алла Пугачова спантеличила роздумами про Росію
12:11
Шанувальників Алла Пугачова спантеличила роздумами про Росію

Легендарна російська артистка рідко дає інтерв’ю і ще рідше висловлює свою думку про ті чи інші політичні події в своїй  батьківщині або навколо неї.

Рік тому Алла Борисівна записала пісню «Війна», тільки звук, без відео. Сьогодні цей запис має чимало варіантів відеоряду. Хоча оригінальний, що конкретизує те, що цим твором хотіла сказати співачка, навряд чи буде створений.

Тоді Примадонна пояснювала, чому вона заспівала «Війну»:
– Всьому свій час. Треба співати те, що відчуваєш. Я взагалі, чесно кажучи, як птах … – зізналася Алла Борисівна. – Чи не співаю, коли гармати палять. А зараз мене зачепило все це.

Пугачова говорила журналістам, що автор пісні коваль із Пскова Євген Вагін.
– Ця людська щирість мене підкупила, – продовжила співачка. – Людина без понтів! Я абсолютно очманіла від цієї пісні. Нічого особливо в ній немає. Тільки правда і чесність. І все. Мені більше і нічого не треба було від цієї пісні.

А днями Примадонна спантеличила шанувальниками роздумами про Росію. І звернулася до фанатів з питанням:

– Скажи, хто твій друг і я скажу хто ТИ. Улюблена Росія, скажи мені хто твій друг? – Запитала Пугачова свою 230-тисячну аудиторію в Інстаграмі.

 

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1965 | Додав: adminA | Теги: шанувальники, роздуми про Росію, Алла Пугачова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]