Чт, 2024-04-25, 08:28
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Травень » 22 » Ще більше реклами стане в YouTube з 1 червня
00:37
Ще більше реклами стане в YouTube з 1 червня

YouTube реклама YouTube додасть рекламу в усі відео з 1 червня – навіть якщо вони не підключені до партнерської програми.

З 1 червня 2021 року починають діяти нові умови використання YouTube. У листопаді 2020 року вони набули чинності в США.

Зокрема, вступає в силу «право YouTube на монетизацію контенту». Сервіс тепер зможе вставляти рекламу в усі відео, опубліковані на платформі. Навіть на тих каналах, які не включені в партнерську програму.

Якщо автори отримують дохід на платформі, то платежі від YouTube будуть вважатися роялті та обкладатися податком, згідно з американським законодавством.

Податок буде вираховуватися від прибутку, отриманого від переглядів у США. Тому авторам потрібно буде надати податкову інформацію (ІПН, юрособа, комерційна назва) в AdSense. Якщо не відправити дані до 31 травня 2021 року, із доходу, згенерованого в усіх країнах, може утримуватися податок в 24%.

Також YouTube вирішив підкреслити в правилах, що на майданчику заборонено збирати дані, що дозволяють ідентифікувати особу користувача. В тому числі за допомогою функції розпізнавання облич.

Нові умови поширюються і на сервіс «YouTube дітям». Якщо дитина користується цим сервісом, батьки приймають правила від імені дитини.

Категорія: PR, реклама і маркетинг | Переглядів: 1400 | Додав: admin | Теги: Youtube, реклама | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]