Чт, 2024-04-25, 19:59
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Жовтень » 30 » Щодо розвитку електромереж Україна підписала меморандум з французькою компанією
18:24
Щодо розвитку електромереж Україна підписала меморандум з французькою компанією

електромережа Також було досягнуто домовленості про впровадження кращих IT-технологій в сфері електроенергетики.

Національна енергетична компанія "Укренерго" підписала з  французькою компанією RTE меморандум про розвиток енергетичних мереж. Про це у вівторок, 30 жовтня, повідомив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, передає "Урядовий портал".

Зазначається, що це дозволить імплементувати інноваційні рішення, які здатні вивести українську електроенергетику на якісно новий рівень розвитку.

"Минулого року Україна взяла чіткий курс на інтеграцію української енергосистеми до європейської. І співпраця з оператором RTE – великий крок на цьому шляху. Підписаний сьогодні Меморандум дозволить реалізовувати абсолютно інноваційні проекти не лише для України, але і для усієї Європи", - наголосив Зубко.

За словами урядовця, під час зустрічі також було досягнуто домовленості про впровадження кращих IT-технологій в сфері електроенергетики.

"Ще один спільний проект - впровадження технологій ремонту високовольтних ліній без відключення напруги. RTE один з визнаних у світі власників цієї технології, і компанії планують використовувати досвід Франції в Україні", - підкреслив Зубко.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1544 | Додав: adminA | Теги: меморандум, україна, розвиток, електромережа, Франція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]