Сб, 2024-04-20, 10:02
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Жовтень » 11 » Шкідливі викиди скоротять на 90% безпілотні вантажівки
17:59
Шкідливі викиди скоротять на 90% безпілотні вантажівки

Einride, шведський стартап в області автономних вантажоперевезень, представив новий тип транспортного засобу, який компанія сподівається використовувати на дорозі вже з 2021 року. Autonomous Electric Transport (AET), були представлені в чотирьох різних варіантах і можуть доставляти вантажі. І, як і попередні прототипи Einride, вони поставляються без рульового колеса, педалей, вітрового скла і взагалі без кабіни, повідомляє The Verge.

безпілотна вантажівка викиди

Einride займається випуском цікавих, привабливих прототипів автомобілів з моменту свого заснування у 2016 році. У 2017 році був випущений зразок T-Pod без кабіни, чотири з яких працюють на дорогах загального користування, що перевозять вантажі для Oatly, шведського виробника продуктів харчування. Рік по тому компанія представила T-Log для перевезення тонни колод гігантських дерев. Він був більш потужним, ніж його попередник. Тепер в Einride є автомобіль наступного покоління, який, як сподівається компанія, можна незабаром запустити у виробництво.

безпілотна вантажівка викиди

Всі транспортні засоби є електричними і можуть управлятися дистанційно оператором, на додаток до автономної роботи без втручання людини.

Основна відмінність між чотирма варіантами полягає в їх області їх застосування або умовах, при яких автомобіль може рухатися автономно. AET 1 призначений для роботи в межах певної географічної області, в той час, як AET 2 може переміщатися за межі географічної зони з використанням дистанційного керування. AET 3 розроблений для сільської місцевості, а AET 4 — для їзди по шосе.

Einride стверджує, що її нові автомобілі "скоротять транспортні витрати до 60% і викиди CO2 на 90%".

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1419 | Додав: admin | Теги: безпілотна, Вантажівка, викиди | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]