Чт, 2024-04-18, 05:24
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Вересень » 11 » Шкідливі звички водія, які "вбивають" автомобіль
11:54
Шкідливі звички водія, які "вбивають" автомобіль

Експерти назвали п’ять шкідливих звичок водіїв, які скорочують термін служби машини.

Експерти назвали головні помилки при експлуатації автомобіля, фатальні для техніки. Як зазначається, водіям слід уважніше стежити за стилем управління автомобіля, щоб машина прослужила довше.

Так, найпоширенішою звичкою, яка "вбиває" автомобіль, є різке включення задньої передачі до повної зупинки машини. За словами експертів, це призводить до швидкого зносу трансмісії і скорочення часу служби коробки передач. При чому механічна і автоматична – страждають однаково.

Ще однією частою помилкою є старт з непрогрітим двигуном, який може загрожувати його капітальним ремонтом. Справа в тому, пояснюють експерти, що "поршень і стінки циліндра нагріваються нерівномірно, потрібен час, щоб їх температура стала приблизно однаковою, в іншому випадку двигун може заклинити".

Також погано на автомобілі позначиться їзда на холостих обертах. Рух на оборотах, близьких до холостих, веде до того, що двигун починає захлинатися паливом

Наступний пункт актуальний для машин з механічною коробкою передач. Експерти закликають водіїв не тримати витисненою педаль зчеплення на світлофорах. Це призводить до швидкого зносу витисненого підшипника і діафрагмальної пружини.

Водії також часто не дотримуються межі вантажопідйомності автомобіля. Причому це стосується не тільки завантаження безпосередньо самої машини, але і в разі прикріплення до неї причепа. Це не тільки дає величезне навантаження практично на всі системи, але і різко погіршує безпеку.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1747 | Додав: adminA | Теги: автомобіль, Шкідливі звички, водій | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]