Чт, 2024-03-28, 23:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 20 » Сімейний відпочинок на Закарпатті
18:57
Сімейний відпочинок на Закарпатті

сімейний відпочинок Закарпаття Сімейний відпочинок в Карпатах з дітьми це один з найкращих способів провести відпустку з рідними. На Закарпатті знайдуться розваги для дорослих та малих, тому нікому не доведеться нудьгувати. Чарівні природні парки, стародавні замки та знайомство з місцевою культурою дозволять весело та активно провести час.

Відпочинок з дітьми в Карпатах повинен включати заняття для всіх членів родини. Щоб кожному було цікаво, пропонуємо спробувати наступні заняття:

Екскурсії замками

На території Закарпаття знаходиться чимало замків, найпопулярнішими з яких є Мукачівський та Ужгородський. Споруди дійшли до нашого часу практично в початковому стані, саме тому дітям та дорослим буде надзвичайно цікаво оглянути їх приміщення. Всередині знаходяться краєзнавчі музеї з багатими виставками, завдяки чому можна детальніше познайомитися з культурою, історією та природою Закарпаття.

Квест Ужгородом

Починаючи з 2011 року в адміністративному центрі області почали встановлювати міні-скульптури. На сьогодні кількість таких пам'яток налічує близько сорока штук. Серед них бравий вояк Швейк, силач Іван Фірцак, Свободка, композитор Ференц Ліст, митець Андрій Варгол, опришок Микола Шугай та інші. Всі ці постаті так чи інакше пов'язані з історією міста, тому пошук маленьких скульптур буде не тільки цікавим, але і пізнавальним.

Поїздка на оленячу ферму

Неподалік від міста Хуст розташована ферма, де проживають сотні оленят. Ці милі звірята уже звикли до відвідин туристами, тому охоче йдуть на контакт та приймають їжу від гостей. Кожній дитині буде надзвичайно цікаво побачити цих тваринок в живу та навіть зробити з ними фотографію.

Відвідини реабілітаційного центру для бурих ведмедів

Тут живуть тварини, які зазнали жорстокого поводження з боку людини. Щоб врятувати звірів, небайдужі створили для них притулок. В цьому природному парку можна спостерігати за ведмедями та їх поведінкою у напів вільному середовищі. Така пізнавальна екскурсія не тільки поширить кругозір дорослих та дітей, але також змусить замислитися над наслідками жорстокої поведінки щодо звірів.

Екскурсія в Колочаву

Мало хто знає, що на території Закарпаття жив свій Робін Гуд ― Микола Шугай. Свою діяльність він здійснював в районі села Колочава, де зараз знаходиться музей, присвячений цій постаті. У Колочаві можна послухати безліч історій та легенд, пов'язаних з Миколою Шугаєм. Як показує досвід, діти залишаються в захваті після такої екскурсії.

сімейний відпочинок Закарпаття

Канатний парк

Кожна дитина обожнює бігати та стрибати. Саме тому слід відвідати канатний парк у селі Тур'я Пасіка, який знаходиться на території комплексу https://voevodyno.com/ua/family-and-children/ Підвісні мости, драбинки та сітки це справжній виклик для маленьких дослідників. Тут всі можуть перевірити свою витривалість та спритність і подолати будь-які перешкоди. Варто зазначити, що канатний парк є абсолютно безпечним, і все відбувається під пильним наглядом працівників.

Категорія: Розваги та відпочинок | Переглядів: 1416 | Додав: admin | Теги: Закарпаття, сімейний, відпочинок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]